Huawei H13-621 HCNP-Storage-CCSN V4.0 Free Questions(Q41-Q60)

Posted by admin 2 May,2018 (0)Comment

 Huawei H13-621 HCNP-Storage-CCSN V4.0 Free Questions: 

H13-621 HCNP-Storage-CCSN(Huawei Certified Network Professional - Constructing Converged Storage Network)

41. Which of the description of Troubleshooting for OceanStor 5300 V3 is correct? (Multiple choice)
A. Check individual alarms and check common alarms
B. Check the external error first and then check the internal error
C. Check the advanced errors and check the minor errors
D. Replace the device and check the alarm or error message
Answer: BC

42. Huawei OceanStor V3 deduplication can save storage space for customers and reduce TCO.
Which of the following description of deduplication compression function is wrong?
A. Data deduplication can be performed on file systems and Thin LUNs.
B. The minimum unit of data for fingerprinting is extent.
C. Can be deleted after the data compression, decompression compression combined use, 
the overall effect is better.
D. If the system is equipped with deduplication accelerator card, fingerprint computing, 
compression, decompression and other operations will be completed by the accelerator card.
Answer: B

43. What is the function of Oplock in configuring CIFS shares in OceanStor V3 storage?
A. Improve access efficiency and cache locally before sending shares.
B. Any directory update will be informed to the client using this directory.
C. Shared to all users, no password authentication.
D. Store access settings for all users or user groups.
Answer: A

44. Which of the following about cloning is correct in Huawei OceanStor V3? (Multiple choice)
A. Data recovery does not rely on source data, providing reliable data protection.
B. Source data and replicas can be synchronized in real time, providing 
continuous protection and zero data loss.
C. Backup and recovery process can be carried out online, without interruption 
of business, to achieve zero backup window.
D. A copy of the source data can produce multiple copies, the copy can be used 
alone for application testing and data analysis, master and slave LUN performance does not affect each other.
Answer: ABCD

45. Which of the following are some of the issues to consider when storing 
business plan configurations? (Multiple choice)
A. Hot spare strategy
B. RAID strategy
C. User Rights Policy
D. Networking strategy
Answer: ABCD

46. RAID2.0 + technology, how many MB does SAS hard disk split out the CHUNK size by default?
A. 256 MB
B. 64 KB
C. 512 MB
D. 64 MB
Answer: D

47. SmartCache supports both SAN and NAS services.
A. True
B. False
Answer: A

48. Which of the following is the command to view the status of the 
controller in Huawei OceanStor CLI management mode?
A. show controlinfo
B. show controller general
C. show sys
D. show system general
Answer: B

49. The Huawei OceaStor V3 SmartDedupe & SmartCompression feature consumes 
storage system resources during data deduplication and data compression which 
reduces the storage system performance.
A. True
B. False
Answer: B

50. On a LUN snapshot rollback, the virus can infect the LUN data or human 
error led to the recovery of data when the data is lost. 
All the data corresponding to the snapshot COW copy space back to the source LUN.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

51. Which of the following options pertain to the Scale-out technical
support features of OceanStor 18500? (Multiple choice)
A. Through the engine scale-out horizontal expansion to achieve CPU, memory, 
ports, capacity, etc., as needed smooth expansion.
B. Support from the minimum double control extended to a maximum of 1 controller.
C. Support from the minimum double control extended to a maximum of 8 controllers.
D. Support from the minimum double control extended to a maximum of 32 controllers.
Answer: AC

52. The OceanStor Toolkit and OceanStor Cloud Service tools can’t be 
configured on the same OceanStor V3 storage system.
A. True
B. False
Answer: B

53. SmartPartition technology can be combined with the following technologies to 
use the Cache partition? (Multiple choice)
A. SmartOos
B. SmartCache
C. SmartTier
D. SmartVirtualization
Answer: AB

54. The OceanStor 18000 high-end storage system is installed on the SVP with tools 
such as maintenance and management so that users can easily perform a complete set of 
management, configuration, and authentication tasks locally or remotely.
A. True
B. False
Answer: A

55. In the OceanStor 18000 system, you can use the SVP to manage the entire system and 
interconnect the SVP with other engine nodes through the PCle switch.
A. True
B. False
Answer: B

56. The Smart Matrix architecture is a multi-controller interconnect architecture 
designed for enterprise-class data center core storage systems. 
The OceanStor 18000 supports up to 16 engines and 32 controllers.
A. True
B. False
Answer: B

57. Huawei OreanStor V3 SmartMigration During the data synchronization between the
source LUN and the target LUN, the failure of the target LUN affects the host business
continuity of the source LUN.
A. True
B. False
Answer: B

58. Huawei UItraPath provides a variety of load balancing algorithms that calculate
the total amount of data load based on the block size of each IO request. 
What is the algorithm for load balancing?
A. round-robin
B. Least-io
C. Least-block
Answer: C

59. In Huawei OceanStor V3 SmartQos, which of the description of the priority control
of concurrent resources on the front end is correct? (Multiple choice)
A. When each priority concurrency count reaches a preset maximum, Smart Qos will put
this IO request into the corresponding priority queue and wait in line.
B. The concurrency value corresponding to each priority reflects the amount of
concurrent resources occupied by this priority service on the storage system.
C. The system maintains a total system concurrent count and total concurrent
count of a single LUN, and when one of them reaches its maximum limit,
Smart Qos rejects the corresponding IO request.
D. When there is a high-level low-level concurrency and does not meet its
corresponding maximum number of concurrent, it will force other low-priority
return concurrent resources.
Answer: ABCD

60. SmartDedupe in the OceanStor 5300 V3 only supports file systems with the Thin feature.
A. True
B. False
Answer: A

H13-621 Free Questions(Q21-Q40)http://www.killtest.de/post/3151.html

Related Items

Categories : Huawei Tags : Huawei  H13-621  H13-621-ENU  HCNP-Storage  HCNP-Storage-CCSN V4.0  H13-621 practice exam  H13-621-ENU practice test  H13-621-ENU study guide  H13-621 Study Materials  
Comments
Leave a comment